Partners

First Day Advisory Group

Organisaties hebben vaak grote ambities, maar de realisatie is lastig. FDAG begeleidt impactvolle verandertrajecten vanuit een kader van 5 kritieke succesfactoren voor transformatie, en verkleint daarmee de gap tussen ambitie en realisatie.
First Day Advisory Group

BrainProfs

De BrainProfs zorgen voor realisatie van de noodzakelijke veranderingen door medewerkers te "empoweren", te luisteren naar klanten en door het inzetten van de "Best in Class" professionals en Business Partners.
BrainProfs

Etil

Etil brengt als onderzoeksbureau informatie van drie niveaus bij elkaar: samenleving, sector en organisatie. Door die unieke integratie krijgt u antwoord op vragen die voorheen niet beantwoord konden worden. Met onze onderzoeken en oplossingen krijgt u zicht op verbetering, omdat Etil alle informatie in de juiste context plaatst. Dat levert concrete verbeterpunten op voor uw beleid, sector of organisatie.
Etil

Net Change Factory

Net Change Factory biedt een aantal diensten en hulpmiddelen aan om de Net Change Factor – het organisatie verandervermogen – vast te stellen en te vergroten. Zo kunnen we de organisatie ondersteunen door middel van consultancy.
Net Change Factory

Boon 4 Business

Overtref de concurrentie, ontsluit het potentieel van je bedrijf en bouw aan een organisatie, waar mensen deel van uit willen maken. Boon 4 Business helpt je om jouw visie naar de realiteit te brengen. Het strategisch projectbureau is gespecialiseerd in MKB-projecten rond bedrijfstransformatie zoals (internationale) groei & innovatie.
Boon 4 Business

Pridea

Pridea heeft solide oplossingen ontwikkeld waarmee medewerkers zelf hun beste ideeën structureel kunnen uitvoeren en waarmee je als organisatie grip houdt op het proces van ideeconcept tot realisatie.
Pridea

RenM|Matrix

Onze onderzoekspartner RenM|Matrix voert onderzoek uit voor grote en middelgrote bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Daarbij concentreren ze zich op een zestal onderzoekstypen: medewerkers, interne communicatie, interne diensten, klanten, imago en reputatie en corporate/marketing communicatie.
RenM|Matrix

Frans Crijns

Frans Crijns helpt directies en managementteams om hun organisaties eenvoudiger en wendbaarder te maken, waardoor zij zich sneller en beter kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Daarbij helpt Frans om de Veranderkracht bij de medewerkers aan te boren en in te zetten.
Frans heeft ervaring met woningcorporaties, gemeenten en bouwbedrijven.
Frans Crijns

Delta Capita

Delta Capita is een onafhankelijk boetiek adviesbureau gespecialiseerd in het leveren van Business en Technology consultancy diensten binnen de financiële sector. Vanuit deze visie werkt Delta Capita in kleine teams, met een gestructureerde aanpak en in samenwerking met de klant.
Delta Capita

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden als partner

Neem contact op