Partners

BrainProfs

De BrainProfs zorgen voor realisatie van de noodzakelijke veranderingen door medewerkers te "empoweren", te luisteren naar klanten en door het inzetten van de "Best in Class" professionals en Business Partners.
BrainProfs

First Day Advisory Group

Organisaties hebben vaak grote ambities, maar de realisatie is lastig. FDAG begeleidt impactvolle verandertrajecten vanuit een kader van 5 kritieke succesfactoren voor transformatie, en verkleint daarmee de gap tussen ambitie en realisatie.
First Day Advisory Group

Boon 4 Business

Overtref de concurrentie, ontsluit het potentieel van je bedrijf en bouw aan een organisatie, waar mensen deel van uit willen maken. Boon 4 Business helpt je om jouw visie naar de realiteit te brengen. Het strategisch projectbureau is gespecialiseerd in MKB-projecten rond bedrijfstransformatie zoals (internationale) groei & innovatie.
Boon 4 Business

Pridea

Pridea versterkt intrapreneurship: medewerkers die continu bijdragen aan het verbeteren en innoveren van de organisatie. Bottom-up innovatie is een cruciaal element in Verandervermogen en daarmee voor het succes van de organisatie. Pridea verzilvert de expertise van medewerkers, door de gecombineerde denkkracht en daadkracht van de hele organisatie te activeren.
Pridea

BOSSS

BOSSS helpt bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen d.m.v. een zeer generieke, effectieve en no-nonsens methodiek. Daarnaast adviseren, ontwikkelen en begeleiden wij bij digitaliseren van deze bedrijfsprocessen, mits deze ook een werkelijke bijdrage leveren aan het te realiseren einddoel van onze klanten. Zodat zij kan blijven innoveren en snel kan anticiperen op de klantverwachting en businesskansen in de markt.
BOSSS

Etil

Etil brengt als onderzoeksbureau informatie van drie niveaus bij elkaar: samenleving, sector en organisatie. Door die unieke integratie krijgt u antwoord op vragen die voorheen niet beantwoord konden worden. Met onze onderzoeken en oplossingen krijgt u zicht op verbetering, omdat Etil alle informatie in de juiste context plaatst. Dat levert concrete verbeterpunten op voor uw beleid, sector of organisatie.
Etil

Frans Crijns

Frans Crijns helpt directies en managementteams om hun organisaties eenvoudiger en wendbaarder te maken, waardoor zij zich sneller en beter kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Daarbij helpt Frans om de Veranderkracht bij de medewerkers aan te boren en in te zetten.
Frans heeft ervaring met woningcorporaties, gemeenten en bouwbedrijven.
Frans Crijns

RenM|Matrix

Onze onderzoekspartner RenM|Matrix voert onderzoek uit voor grote en middelgrote bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Daarbij concentreren ze zich op een zestal onderzoekstypen: medewerkers, interne communicatie, interne diensten, klanten, imago en reputatie en corporate/marketing communicatie.
RenM|Matrix

Verschuren Consultancy

Wij Inspireren & Coachen organisaties en mensen in de Kaizen Cultuur. Met de doelstelling via Kaizen, naar Continuous Improvement te gaan. Gebruik makend, van Lean6Sigma tools waaronder de DMAIC-R Cyclus. Ons doel is met de juiste changemangement tools organisaties zelfstandig te maken in de Kaizen cultuur om zo als organisatie klaar te zijn voor de veranderingen van morgen. Wij openen de deur en begeleiden op de weg naar morgen!
Verschuren Consultancy

Net Change Factory

Net Change Factory biedt een aantal diensten en hulpmiddelen aan om de Net Change Factor – het organisatie verandervermogen – vast te stellen en te vergroten. Zo kunnen we de organisatie ondersteunen door middel van consultancy.
Net Change Factory

Planders

Katalysator voor veranderen. Door onze brede ervaring als management en organisatie consultants en als opdrachtgever te combineren met onze praktische instelling en ondernemerszin zijn we in staat directies en hun organisaties te helpen in hun veranderingsproces. We richten ons daarbij niet alleen op de harde zaken maar hebben ook ‘hart’ voor de uitdagingen op het gebied van leiderschap, medewerkers en cultuur.
Planders

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden als partner

Neem contact op