Jouw sector in kaart

Nationale benchmark organisatie verandervermogen

Alleen als je het verandervermogen van andere organisaties uit jouw branche kent, weet je hoe je er als organisatie zelf voor staat. Behoor je tot de middenmoot of zijn de prestaties bovengemiddeld. Daarvoor doen wij samen met onze onderzoekspartner RenM|Matrix om de twee jaar een grootschalig onderzoek in de vorm van een Nationale Benchmark Verandervermogen.

Uit het laatste benchmarkonderzoek 2018 blijkt dat nog steeds 70 procent van de veranderplannen mislukt of onderin de la belandt door een laag verandervermogen en weinig veranderbereidheid. Zo denkt meer dan een derde van de mensen op de werkvloer, met name de jongere werknemers, dat hun organisatie slechts beperkt of helemaal niet in staat is om te veranderen. Een van de redenen hiervoor is dat organisatie niet of te weinig gebruik maken van kennis en talenten van medewerkers.

Vul onderstaand contactformulier in om de benchmarks te downloaden. Vragen of opmerking over de Benchmarks? De benchmarks aanbieden onder eigen label behoort tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

benchmark_nieuwekleur

Download diverse voorbeelden van de benchmarks

EIGEN PDF VARIANT VAN DE BENCHMARKS?

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie op.