Business Fit Quickscan

Business Fitscan helpt bij succesvol veranderen en biedt effectieve methodes voor het structureel en duurzaam vergroten van het verandervermogen. In een aantal gevallen is dat te duur en kost het te veel tijd. Daarvoor is de Business Fit Quickscan ontwikkeld. Het is betaalbaar en het resultaat biedt een goede indicatie van het verandervermogen. Met deze informatie en de diagnose is het mogelijk om tijdig de juiste maatregelen te nemen en zo de kans van slagen te sterk verhogen.

Bij vervolgmetingen kun je door de opname de voor en na situatie te laten zien en de effecten van je inspanningen zichtbaar maken. Nuttig om je toegevoegde waarde aan te tonen maar ook om gedurende een proces bij te sturen.

Iedere Business Fit Quickscan maken wij passend. Met een paar vragen kunnen wij een goed beeld creëren van de situatie en kun jij als consultant binnen no-time aan de slag met de resultaten. De Business Fit Quickscan is extra waardevol in combinatie met een workshop. Zo worden de resultaten snel omgezet in actie, waardoor de slagingskans direct toeneemt. Zie hieronder een voorbeeld rapportage waarin de resultaten gepresenteerd worden.

Deze aanpak past goed bij het MKB, projecten en transities van afdelingen en Business Units.

BFS_Quickscan_Screenshot

Meer weten over de Business Fit Quickscan?

Vraag een gratis online demo aan