Business Fit Workshop

Business Fitscan heeft haar kennis en de vele jaren ervaring op dit gebied gebundeld in een workshop. Deze workshop is gericht op het vergroten van het bewustzijn, het biedt inzicht en er worden praktische handvatten aangereikt. In een workshop van een halve dag wordt het begrip en het belang van goed verandervermogen behandeld in al zijn facetten. Er wordt – als dat wordt gewenst – ook een casus behandeld.

Actief en interactief

De workshop is interactief en is gericht om ook van elkaar te leren. Er wordt gewerkt met praktijkvoorbeelden en zaken worden verduidelijkt aan de hand van enkele kleine oefeningen. De deelnemers worden uitgedaagd zelf ook voorbeelden in te brengen. Dit levert uiteindelijk een mooie samenhangend geheel op, dat door de aansprekende – en grappige – voorbeelden goed beklijft.

Concrete doelen
  • Bewustwording;
  • Inzicht in de veranderdrivers en methodiek;
  • Inzicht in de manier om bevindingen in om te zetten concrete en gerichte acties;
  • Beter beoordelingsvermogen van veranderingstrajecten.

De workshop is speciaal voor iedereen die opdrachtgever is of leiding geeft aan veranderingen, projecten en programma’s. In concreto: Directies, Management Teams, Change Consultants, Programma Managers en Change Managers.

Meer weten over de Business Fit Workshop?

Vraag een gratis online demo aan