Business Fitscan Maatwerk

De Business Fitscan is ook zeer geschikt voor grotere en meer complexe organisaties met verschillende onderdelen of Business Units. Speciaal daarvoor hebben we de Business Fitscan Maatwerk ontwikkeld. Een uitgebreid programma aangevuld met:

  • Een onderscheid tussen afdelingen, regio’s of een andere gewenste dimensie, zoals functieniveau of leeftijd,
  • Op maat gemaakte vragen, en:
  • Per situatie wordt er bekeken wat de beste oplossing is waarbij rekening gehouden moet worden met de langere termijn, zodat de ontwikkelingen kunnen worden gevolgd.

Verschillende doorsnedes

Met het inzicht in de Net Change Factor, de onderliggende scores van de 5 veranderDrivers en het Impact Wheel is mogelijk om verschillende doorsnedes te maken en aanvullende analyses. Bijvoorbeeld naar afdelingen, soort functies of naar het verband tussen de verschillende veranderDrivers. Daardoor is er een heldere en gedegen diagnose mogelijk. Dat vormt een sterk fundament en draagvlak voor het advies en het vergroot de slagingskans. Deze aanpak maakt het mogelijk om ontwikkelingen op termijn te blijven volgen en bij te sturen.

Eenvoudig te combineren

De Business Fitscan Maatwerk is eenvoudig te combineren met een Medewerkeronderzoek of leiderschapsontwikkeling, waardoor het amper extra tijd vraagt van de medewerkers en de kosten kunnen worden gedrukt.

Doelgroep

Business Fitscan is vooral geschikt voor grotere en meer complexe organisaties die structureel willen werken aan hun verandervermogen, bij reorganisatie, fusies en digitale transities en bij grote complexe projecten.

Meer weten over de Business Fitscan Maatwerk?

Vraag een gratis online demo aan