Business Fit Canvas

Voor organisaties die problemen bij veranderingsprocessen hebben op afdelings- of projectteam niveau, hebben we het Business Fit Canvas ontwikkeld. Download het canvas voor verandermanagement als pdf. Vul het in teamverband in en bespreek de resultaten. Het resultaat geeft het management een helder beeld over de 5 veranderdrivers, maar nog belangrijker het vergroot de betrokkenheid bij de organisatie. Deelnemers kunnen mogelijke belemmeringen toelichten en met elkaar bespreken. Zo ontwikkel je een gezamenlijk beeld over het verandervermogen en worden onderlinge verschillen binnen het team duidelijk.

Het Business Fit Canvas kan worden ingezet bij projecten die niet van de grond komen, maar ook bij persoonlijke conflicten op een afdeling of om te kijken hoe het met het verandervermogen staat en op welke punten het beleid moet worden bijgesteld. Het canvas is extra waardevol als het wordt behandeld in combinatie met een workshop.

Ben jij consultant en wil jij het praktische canvas zelf toepassen bij jouw klanten? Je kunt het canvas, net als onze methodiek, inzetten onder eigen naam. Pas de stijl aan, zodat deze aansluit bij jouw consultancy bureau. Nieuwsgierig naar het canvas? Bekijk de voorbeelden van onze partners die er al mee werken. Je kunt canvas voor verandermanagement in pdf downloaden. Wil je meer weten over het canvas en de mogelijkheden, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Business Fit Canvas

Download het complete Business Fit Canvas

Meer weten over het Business Fit Canvas?

Vraag een gratis online demo aan