Business Fit Canvas

Om bewustwording te creëren en enig inzicht te krijgen in het verandervermogen hebben we het Business Fit Canvas ontwikkeld. Je kunt Business Fit Canvas als consultant inzetten vooral bij projecten die niet van de grond komen, maar ook bij niet goed draaiende teams om te kijken op welke punten kan worden bijgestuurd. Het Business Fit Canvas is extra waardevol als het wordt behandeld in combinatie met een workshop.

Download het Business Fit Canvas voor verandermanagement als pdf. Vul het in teamverband in en bespreek de resultaten. Het resultaat geeft het management een helder beeld over de 5 veranderDrivers, maar nog belangrijker het vergroot de betrokkenheid bij de organisatie. Deelnemers kunnen mogelijke belemmeringen toelichten en met elkaar bespreken. Zo ontwikkel je een gezamenlijk beeld over het verandervermogen en worden onderlinge verschillen binnen het team duidelijk.

Je kunt het canvas, net als onze methodiek, inzetten onder eigen naam. Pas de stijl aan, zodat deze aansluit bij jouw consultancy bureau. Nieuwsgierig naar het canvas? Bekijk de voorbeelden van onze partners die er al mee werken. Je kunt canvas voor verandermanagement in pdf downloaden. Wil je meer weten over het canvas en de mogelijkheden, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Business Fit Canvas

Download het complete Business Fit Canvas

Meer weten over het Business Fit Canvas?

Vraag een gratis online demo aan