Business Fit® Kennisplein

Agora voor Organisatorische Verandering en Bedrijfstransformatie, Leiderschapsontwikkeling en Werkgever Aantrekkelijkheid.

Ontdek meer

Betreed het Business Fit® Kennisplein: jouw digitale ontmoetingsplaats voor alles rondom organisatieverandering en bedrijfstransformatie. Geïnspireerd door de bruisende uitwisseling van de historische Griekse Agora, biedt ons platform een verzamelpunt voor professionals die zich willen verdiepen in leiderschapsontwikkeling, verandervermogen en het creëren van een aantrekkelijk werkgeversmerk. Ontdek een rijkdom aan kennis via een keur aan artikelen, podcasts, whitepapers en tutorials, zorgvuldig samengesteld om jou te ondersteunen in de dynamische wereld van bedrijfsinnovatie. Laat je inspireren door vernieuwende inzichten en praktische tools en tips en wordt die vooruitstrevende leider die je wilt zijn.

Uitgelicht

Artikel
Over de impact van data-gestuurde adaptieve communicatietraining op het welzijn van patiënt en personeel, en hoe dit het moreel en aanpassingsvermogen in tijden van verandering versterkt.
Artikel
Versterk je concurrentiepositie op de krappe arbeidsmarkt door mensgericht werkgeverschap, ondersteund door de Vertrouwenspersoon en de Werkgever Aantrekkelijkheid Scan©.
Whitepaper
Ontdek hoe organisaties kunnen excelleren in transformatie door hun verandervermogen te cultiveren voor betere resultaten, lagere kosten en meer voldoening bij organisatieverandering.
Extern artikel
Extern artikel over weerstand bij verandering met commentaar van Tom Koppelman. Leer weerstand te begrijpen om er effectief mee om te gaan.
Podcast
Waarom sommige veranderingen slagen en andere falen? Luister naar dé nieuwe podcast Groeikracht voor de groeiende ondernemer over hoe je de groei van je onderneming duurzaam kan aanpakken.
Artikel
Versterk je leiderschap met objectieve metingen en gerichte ontwikkeling voor betere resultaten. Lees het volledige artikel dat is gepubliceerd door Consultancy.nl.
Extern artikel
Lees Tip: over de complexiteit van morele dilemma’s in organisaties, de impact van over-organisatie, en de balans tussen individuele en collectieve belangen in de context van leiderschapsontwikkeling.
Onderzoeksrapport
Ontdek hoe organisaties kunnen excelleren in transformatie door hun verandervermogen te cultiveren voor betere resultaten, lagere kosten en meer voldoening bij organisatieverandering.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten in verandervermogen, leiderschapsontwikkeling en werkgever aantrekkelijkheid.