Verandertraject BusinessFitscan

Net Change Factor©; verandervermogen in één cijfer

De Net Change Factor© is het veranderVermogen in één cijfer samengevat: Het geeft in één oogopslag inzicht in de voor- en tegen krachten. Verander je DANKZIJ of juist ONDANKS de organisatie?
10-3-300x300
10-1-300x300

5 veranderDrivers bepalen het succes van verandertrajecten

Er zijn 5 veranderDrivers die samen bepalen hoe sterk het verandervermogen van de organisatie is: de verander Noodzaak, de Koers, de Betrokkenheid, de Veranderruimte en de ervaren Belemmeringen. Via de methodiek van Business Fitscan wordt het concreet gemeten en stel je de mate waarin deze zijn ontwikkeld onafhankelijk en objectief vast.

Impact Wheel maakt verandervermogen inzichtelijk

De 5 veranderDrivers zijn sterk aan elkaar gerelateerd. Die relatie wordt zichtbaar gemaakt in het Impact Wheel. Hiermee krijg je in één oogopslag te zien in welke mate elk van de 5 veranderDrivers het veranderVermogen beïnvloedt. En dus waar de aanpak moet worden bijgestuurd om maximaal effect te krijgen.
impact_wheel

Met Business Fitscan help je management

Met Business Fitscan ontwikkel je direct goed inzicht in het verandervermogen en biedt je het management direct antwoorden op vragen als: welke maatregelen hebben grote impact op de korte en langere termijn? Wat kunnen we nu concreet aanpakken?
Ncf
Delta
Pridea
Matrix

Meer informatie over de methodiek aanvragen

Neem contact met ons op