Nationaal Onderzoek Verandervermogen.

84% van de werknemers is niet echt overtuigd dat hun organisatie kan veranderen. Dit is een onthutsend cijfer als je bedenkt dat het aan ons als individuen en leden van teams is om verandering teweeg te brengen.

Wil je een verandering in je organisatie doorvoeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het onderzoeksrapport helpt je op weg.

De resultaten van het Nationaal Onderzoek Verandervermogen brengen Nederlandse organisaties belangrijke inzichten in wat ze kunnen doen om de slagingskans van organisatieveranderingen te maximaliseren en om ingrijpende veranderingen sneller, goedkoper en met meer plezier tot stand te brengen.

Vraag hieronder gratis jouw exemplaar van het recent gepubliceerde onderzoeksrapport Nationaal Verandervermogen 2022 aan. Of kies voor een sector editie.

Nationaal Verandervermogen

Werp een blik op het verandervermogen van organisaties in Nederland.

Schijnwerpers op de sector

Check de stand van zaken in 2022 en de ontwikkelingen in je eigen sector.

5 veranderDrivers

Krijg inzicht in de 5 relevante en beïnvloedbare drijfveren voor verandering.

Omgaan met onzekere tijden betekent je aanpassen

Corona, het milieu, afnemend vertrouwen, het klimaat, geopolitieke ontwikkelingen, nieuwe technologie en stijgende grondstofprijzen zijn allemaal factoren die organisaties beïnvloeden.

Er effectief mee omgaan betekent aanpassen en soms radicaal veranderen van de manier waarop een organisatie werkt – van anders kijken naar dingen tot samenwerken (organiseren), beslissingen nemen en leidinggeven. In deze dynamische situatie is het van essentieel belang dat je als organisatie het vermogen hebt om verandering te omarmen. Als je een goed ontwikkeld organisatie verandervermogen hebt, ben je beter in staat om ermee om te gaan. De kans op succes neemt toe, veranderen gaat sneller, leuker en is goedkoper.

Voor de 4e maal op rij brengen we het verandervermogen van Nederland in beeld. Download het onderzoeksrapport nu gratis. Of neem contact op als je liever een gedrukt exemplaar ontvangt.

Open Masterclass: Grip op Veranderen
Versterk het verandervermogen van je team en organisatie.
Schrijf je nu in – Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!