Nationale Benchmark Verandervermogen 2022

Ben je geïnteresseerd in het verandervermogen van Nederland? En hoe jouw eigen sector hierop scoort? Laat je contactgegevens hier achter en ontvang een uitnodiging om mee te doen met het onderzoek.
[tm_contact_form_7 id=”6354″]

Verandervermogen als kerncompetentie

Coronacrisis, klimaat, digitalisering of betekenis-economie: wat er ook op ons afkomt, verandering is ‘het nieuwe normaal’ en verandervermogen is daarbij noodzakelijk.

Het verandervermogen is de competentie van een organisatie om veranderingen effectief door te voeren, gebaseerd op de overtuiging van de medewerkers of hun organisatie hiertoe in staat is. Dit bepaalt voor meer dan 80% het succes! Te weinig aandacht hiervoor vergroot de kans op mislukkingen. Verandervermogen drukken we uit in de Net Change Factor©.

oogschets

Over het onderzoek

Sinds 2016 meten we het verandervermogen van alle sectoren in Nederland en publiceren we de resultaten. In de komende editie is het voor het eerst mogelijk om zelf mee te doen met het onderzoek. Meedoen aan het onderzoek is uiteraard anoniem! We sturen je het benchmarkrapport toe zodra het klaar is!

Over het Business Fit Netwerk

Het Business Fit Netwerk is een groep van samenwerkende consultants op het gebied van verandermanagement. De leden hebben ieder hun eigen proposities en specialiteiten, maar stellen allen verandervermogen centraal in hun aanpak. Meer informatie over de leden van het Business Fit Netwerk vind je hier.

EIGEN PDF VARIANT VAN DE BENCHMARKS?

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie op