Business Fit® Oplossingen

Business Fit®: Oplossingen voor Fitte Toekomstgerichte Organisaties. Bouw aan Verandervermogen, Leiderschap en je Werkgever Aantrekkelijkheid.

Ontdek meer

Versterk je organisatie met de aanpak van Business Fit®. Versterk je verandervermogen, bevorder effectief leiderschap en creëer een werkomgeving die zowel huidige medewerkers als toekomstig talent aantrekt. Ontdek hoe onze oplossingen bijdragen aan een fitte organisatie nu en in de toekomst.

Business Fitscan®
Organisatie VeranderVermogen

Business Fitscan® biedt een wetenschappelijke methode om organisatiefitheid en verandervermogen te meten. Krijg inzicht in kernfactoren die je teams beïnvloeden en verhoog zo jullie kans op succes. Geniet van gericht advies en ondersteuning om veranderingen sneller, beter en plezieriger te realiseren binnen een organisatiecultuur die gedijt bij verandering.

Intake-analyse: Voor een grondig begrip van je organisatie en haar unieke behoeften.
Leiderschapsworkshop: Gerichte sessies om leidinggevenden te equiperen voor een effectieve interpretatie en ondersteuning van veranderinitiatieven.
Digitale Medewerker enquête: Anoniem en wetenschappelijk onderbouwd onderzoek om medewerker inzichten te verzamelen.
Diepgaande Diagnose: Gedetailleerde analyse van enquêteresultaten door een ervaren Business Fit® adviseur om duidelijke richtlijnen te verschaffen.
Strategisch Advies: Concreet advies gericht op het versnellen en verbeteren van het veranderingsproces, met het oog op een aangename transitie.
Gepersonaliseerd Maatwerkrapport: Representatieve rapportage met resultaten en aanbevelingen, en de optie voor benchmarking of afdelingsspecifieke analyses.
Continue Ondersteuning: Doorlopend advies en begeleiding door onze Business Fit Netwerkexperts voor aanhoudend succes in organisatieverandering.

Versneld Tempo: Realiseer veranderingen sneller en kostenefficiënter.
Verbeterde Kwaliteit: Implementeer veranderingen met betere resultaten.
Positieve Betrokkenheid: Stimuleer een plezierige cultuur van verandering.
Diepgaand Inzicht: In de organisatie-fitheid en het verandervermogen van je organisatie.
Medewerkersparticipatie: Verzamel waardevolle inzichten van medewerkers over hun drijfveren en houding.
Deskundige Begeleiding: Profiteer van de kennis en het advies van gecertificeerde Business Fit®  adviseurs. En van onze gespecialiseerde Business Fit Netwerkpartners.

Business Fit®
Workshop Organisatie VeranderVermogen

Versterk met de Workshop Organisatie VeranderVermogen© het adaptief vermogen van jouw organisatie. Leiders leren over Verandervermogen door praktijkvoorbeelden en oefeningen, en hoe ze veranderingen effectief kunnen sturen. Dit leidt tot snellere, prettigere en kostenefficiënte transformaties, en bevordert een bedrijfscultuur die vooruitgang verwelkomt.

Bewustwording en Begrip: De workshop vergroot het bewustzijn van het belang van verandervermogen en biedt inzicht in de verschillende aspecten ervan.
Interactief Leren: Deelnemers krijgen praktische handvatten en kunnen van elkaar leren door praktijkvoorbeelden en interactieve oefeningen.
Aangepaste Aanpak: Elke workshop wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de opdrachtgever, met aandacht voor leiderschap, cultuur, en meer.
Onderdeel van Business Fitscan®: De workshop is een integraal onderdeel van de Business Fitscan®, die organisaties helpt hun verandervermogen te meten en te begrijpen.

Effectiever Leiderschap: Deelnemers ontwikkelen leiderschapsvaardigheden om organisatieverandering te sturen, waardoor ze veranderingen sneller, beter en met meer plezier voor alle betrokkenen realiseren.
Diepgaand Inzicht: Begrijp de kernprincipes van verandervermogen en pas ze met vertrouwen toe in de praktijk.
Concrete Resultaten: De workshop biedt praktische handvatten en strategieën om verandervermogen te versterken, wat resulteert in soepelere, kostenefficiënte veranderingsprocessen.
Versterkte Team Dynamiek: Onze In-house workshop bevordert teamcohesie en creëert een gemeenschappelijk begrip van verandervermogen, wat samenwerking en efficiëntie in verandertrajecten bevordert.

Business Fit®
Werkgever Aantrekkelijkheid Scan

Verhoog je Aantrekkelijkheid als werkgever met de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan Verbeter je reputatie en vergroot je aantrekkingskracht op medewerkers op alle niveaus. Ontvang gericht advies voor het versterken van je werkgeversimago en het aantrekken behouden van talent, wat leidt tot een productiever, creatiever en tevredener personeelsbestand.

Ontwikkel een Inspirerende Werkplek: Onze scan identificeert wat je medewerkers echt nodig hebben om te floreren in hun werkomgeving.”
Ontgrendel de Aantrekkingskracht van je Organisatie: Onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak meet hoe aantrekkelijk je organisatie werkelijk is, op drie fundamentele niveaus.
Krijg een Klaroenstoot van Inzichten: Onze gedetailleerde analyse geeft een duidelijk beeld van waar je organisatie staat in termen van werkgever aantrekkelijkheid.
Expert Advies voor Werkgeversbranding: Onze Business Fit® Adviseurs bieden professionele inzichten om je organisatie onweerstaanbaar te maken voor zowel de mensen de je al aan boord hebt als voor nieuw toptalent.

Trek Toptalent Aan: Creëer een werkomgeving die top professionals aantrekt, zelfs in de meest competitieve arbeidsmarkten, en voeg zo waarde toe aan je organisatie.
Boost Talentretentie: Tegemoetkomen aan de fundamentele behoeften en verwachtingen van waardevolle werknemers verhoogt hun betrokkenheid en draagt bij aan het langdurig succes van je bedrijf.
Ontwikkel een Concurrentievoordeel: Met een aantrekkelijke werkomgeving voor toptalent ben je concurrenten een stap voor.

Business Fit®
DNA Ontwikkelaar

Business Fit® DNA Ontwikkelaar onthult de unieke kern en kracht van je onderneming. Ontdek een snelle en kostenefficiënte aanpak voor meer helderheid en focus in je bedrijfsvoering. Keer terug naar de fundamenten die je bedrijf uniek maken. Het bied jou, je partners, leveranciers én medewerkers een duidelijk kompas voor effectieve communicatie en authentieke groei.

Ontdek je Unieke Bedrijfsidentiteit met de Business Fit® DNA Ontwikkelaar onthult. Onthul de unieke eigenschappen die jouw organisatie onderscheiden.
Navigatie naar Bedrijfssucces: Ontwikkel een bedrijfskompas voor doelgerichte communicatie en strategische beslissingen.
Efficiëntie in Uitvoering: Dit programma bestaat uit drie tot vier wekelijkse sessies met het leiderschap, gefaciliteerd door een deskundige organisatiecoach, gericht op het verkrijgen van verdiepende inzichten.
Concrete Resultaten: Ontvang een duidelijk en representatief rapport met de kernaspecten van je bedrijf, zoals missie, visie, waardepropositie, strategische richtingen en structurele principes, allemaal gestructureerd weergegeven voor intern gebruik of verspreiding naar externe belanghebbenden.

Verhoog je Efficiëntie: Herwin focus en helderheid in jouw organisatie.
Strategische Besluitvorming: Ondersteuning bij het formuleren van beleid.
Navigatiehulpmiddel: Een uniek bedrijfskompas voor doeltreffende communicatie.
Empowerment: Biedt medewerkers en partners een kader voor zelfstandige actie.
Cultiveer Proactiviteit: Stimuleer een vooruitziende werkwijze boven reactieve methoden.
Persoonlijke Coaching: Vertrouwelijke begeleiding door ervaren coaches.
Doelgerichte Sessies: Definieer organisatieprincipes en focus op alle belanghebbenden in vier sessies.
Directe Resultaten: Snelle samenvattingen en conclusies na elke sessie. Kostenbesparende Oplossing: Een totaalpakket voor het documenteren van jullie unieke bedrijfs-DNA.

Ben je klaar voor de volgende stap?

Krijg een heldere blik op verandering met Business Fit® en zet een nieuwe standaard voor veranderen in jouw organisatie.

Ben jij klaar om te vernieuwen en te excelleren in deze turbulente tijd? Laat ons je begeleiden. Ontdek wat we voor jou kunnen doen en zet nu de stap naar een veerkrachtige toekomst.

Business Fitscan® Organisatie VeranderVermogen
Krijg inzicht in jullie verandervermogen en organisatorische fitheid om verandering sneller, gemakkelijker, kosteneffectief en plezierig te maken.
Business Fit® Workshop Organisatie Verandervermogen
Kweek leiderschap dat je team voorbereidt op de uitdagingen van zowel vandaag als morgen.
Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan
Verzeker je van toptalent en behoud je beste krachten binnenboord.
Business Fit® DNA Ontwikkelaar
Benadruk jullie unieke eigenschappen en verzilver jullie authentieke kracht.
Vorige slide
Volgende slide

Zet nu die stap vooruit

Ben jij klaar om te vernieuwen en te excelleren in deze turbulente tijd? Laat ons je begeleiden. Ontdek wat we voor jou kunnen doen en zet nu de stap naar een veerkrachtige toekomst.