Breng duidelijkheid, focus en rust in je onderneming met de Business Fit® DNA Ontwikkelaar

Breng duidelijkheid, focus en rust in je onderneming met de Business Fit® DNA Ontwikkelaar

Scherp je bedrijfsvisie aan: Ontdek en versterk Je unieke Bedrijfs-DNA

Een heldere bedrijfsidentiteit bevordert sterke beslissingen, merkherkenning, efficiënte bedrijfsvoering en stabiliteit binnen het bedrijf. Helaas is het niet ongewoon dat organisaties hun fundamentele identiteit uit het oog verliezen, een realiteit die vaak tot uiting komt in de operationele dagelijkse gang van zaken. Voor bedrijven die klaar zijn om hun bedrijfs-DNA te herontdekken en te versterken, biedt de Business Fit® DNA Ontwikkelaar een doeltreffend en kostenefficiënt traject.

De essentie van Business Fit® DNA Ontwikkelaar

De Business Fit® DNA Ontwikkelaar  herstelt de focus op de essentiële waarden en krachten van je onderneming. Ontdek de antwoorden op vragen die bepalen waarom en hoe je zaken doet, wat jullie goed doen, hoe de teamdynamiek is en waar de focus ligt – allemaal inzichten die leiden tot beter ondernemerschap.

Het effect van de Business Fit® DNA Ontwikkelaar: Terug naar je kern en kracht

Kies voor een aanpak die uitgaat van de fundamentele sterktes en waarden van je organisatie met de Business Fit® DNA Ontwikkelaar. Dit zorgt voor duidelijkheid, focus en rust voor werknemers, klanten en partners. Het resultaat is jullie unieke bedrijfskompas, dat:

Nadrukkelijk richting geeft aan de communicatie met medewerkers, partners, klanten en stakeholders.
Medewerkers en partners het kader biedt om daarbinnen met eigen verantwoordelijkheden te acteren (license-to-act).
Richting bepalend is bij het maken van (beleids-)keuzes om iets te doen of juist niet.
Vorige slide
Volgende slide

Versterk je Bedrijfsvoering: Ondernemen vanuit de Essentie van je Organisatie

Onze aanpak

De ervaren Business Fit® adviseur begeleidt drie tot vier wekelijkse sessies met de directie en/of het management. Na elke sessie ontvang je een gedetailleerd verslag. Tussen de sessies door is er tijd om te reflecteren en je voor te bereiden op de volgende bijeenkomst. Dit gestructureerde proces leidt tot een doordachte strategie, resulterend in een helder bedrijfskompas.

In 4 wekelijkse bijeenkomsten creëren we samen jullie unieke bedrijfskompas

Is de Business Fit® DNA Ontwikkelaar de oplossing voor jouw onderneming?

Specifiek ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf, helpt de Business Fit® DNA Ontwikkelaar bedrijven terug te keren naar hun zakelijke essentie. Ben je op zoek naar een snelle en betaalbare manier om duidelijkheid, focus en rust in je onderneming te brengen dan is de Business Fit® DNA Ontwikkelaar interessant voor jou.

Overweeg de Business Fit® DNA Ontwikkelaar voor de volgende situaties:

Opvolging in het familiebedrijf
Wanneer de leiding van een familiebedrijf wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie, helpt de Business Fit® DNA Ontwikkelaar jullie de kernwaarden en bedrijfsidentiteit van de ondernemen in stand te houden.

Bedrijfsgroei en uitbreiding
Tijdens perioden van groei, wanneer je bedrijf snel evolueert, biedt de Business Fit® DNA Ontwikkelaar stabiliteit door de focus op de essentie te behouden.

Leiderschapstransitie
Wanneer de leiderschapssamenstelling binnen een organisatie verandert, helpt de Business Fit® DNA Ontwikkelaar om nieuwe leiders in lijn te brengen met de bedrijfswaarden en visie.

Strategische heroriëntatie
Bij veranderende marktomstandigheden helpt de Business Fit® DNA Ontwikkelaar je bij het herdefiniëren van de bedrijfsstrategie en het behouden van de kernidentiteit.

De voordelen

De Business Fit® DNA Ontwikkelaar zorgt ervoor dat je:

Keer terug naar de kern en kracht van je onderneming

Als je klaar bent om duidelijkheid, focus en rust in je bedrijf te brengen en terug te keren naar de essentie, neem dan contact met ons op. Ontdek hoe de Business Fit® DNA Ontwikkelaar je onderneming kan helpen groeien en gedijen.

Open Masterclass: Grip op Veranderen
Versterk het verandervermogen van je team en organisatie.
Schrijf je nu in – Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!