Boost je Employer Brand
met Business Fit® Werkgever
Aantrekkelijkheid Scan

Boost je Employer Brand met Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan

Hoe je als werkgever toptalent aantrekt en behoudt.

Versterk je positie als topwerkgever in de competitieve jacht op gekwalificeerd personeel en schaars toptalent. Ontdek met de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan wat jouw werknemers waardevol vinden en identificeer strategieën om hun betrokkenheid en carrièregroei te versterken. Deze cruciale inzichten stellen je in staat om de aantrekkingskracht van je organisatie als werkgever actief te verbeteren, een sleutelfactor voor het werven en behouden van talent in een competitieve arbeidsmarkt.

Van Goed naar Favoriet: Verhoog je Aantrekkingskracht op Toptalent

Ontdek met de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan hoe je mensen je organisatie ervaren en waarom ze voor jullie kiezen. Benut deze inzichten om je aantrekkingskracht als werkgever te versterken en toptalent aan te trekken en te behouden.

Zet in op je team — je grootste kapitaal. Medewerkers bloeien op bij waardering, zorg en veiligheid. Werkgevers die dit begrijpen, trekken talent aan en stimuleren een boost in productiviteit, innovatie en jobtevredenheid.

Zakenvrouw presenteert de resultaten van de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan op een groot scherm tijdens een teambijeenkomst.

Versterk je werkgeversmerk: Een proactieve aanpak

Onze gecertificeerde Business Fit® Adviseurs staan klaar om je te ondersteunen bij:

Vergroot de aantrekkingskracht van je organisatie in 3 stappen

Overzicht
We analyseren de huidige situatie en context van je team of organisatie als fundament voor verbetering.

Inzicht
Onze gecertificeerde Business Fit® Adviseurs lichten prestaties en groeimogelijkheden uit om kansen bloot te leggen.

Uitzicht
Ontvang gerichte aanbevelingen die je organisatie versterken en aantrekkelijker maken voor medewerkers nu en in de toekomst.

Is de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan de juiste keuze voor jullie?

De Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan is voor instellingen, bedrijven en andere organisaties die de strijd aan willen gaan met uitdagingen in personeelsbehoud en -werving. Het biedt waardevolle inzichten die je helpen de aantrekkelijkheid van je organisatie als werkgever continu te verbeteren.

Maximaliseer werknemerstevredenheid en -loyaliteit

De verbinding tussen werknemerstevredenheid en de aantrekkelijkheid van je organisatie als werkgever is onmiskenbaar. De Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan helpt je deze verbinding te versterken door werknemersbetrokkenheid en loyaliteit te meten en te verbeteren. Zo bouw je niet alleen aan een sterk merk, maar ook aan een toegewijd team dat je organisatie vooruithelpt.

De voordelen van de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan

Zet de Business Fit® Werkgever Aantrekkelijkheid Scan in om:

Verbeter nu je Employer Branding

Een sterke positie op de arbeidsmarkt en een verhoogde aantrekkelijkheid voor huidige en toekomstige medewerkers is binnen handbereik. Zet vandaag nog de stap om je employer branding te versterken.

Open Masterclass: Grip op Veranderen
Versterk het verandervermogen van je team en organisatie.
Schrijf je nu in – Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!