Verdiep je begrip en versterk je grip;
op het verandervermogen van je organisatie

Verdiep je begrip en versterk je grip; op het verandervermogen van je organisatie

met de Workshop Organisatie Verandervermogen.

Succes voor je organisatie gaat vaak hand in hand met verandering. Om vooruitgang te boeken en continuïteit te waarborgen, is het cruciaal dat je organisatie beschikt over voldoende verandervermogen. Maar wat houdt dat precies in? En hoe krijg je daar vat op? De workshop geeft antwoord op deze en nog meer vragen.

De kern van Workshop Organisatie Verandervermogen

Tijdens een intensieve interactieve workshop met talrijke praktijkvoorbeelden, verwerf je een diepgaand begrip van de betekenis van verandervermogen, zijn constructie, en de mogelijkheden om het te beïnvloeden. Oefen en ontdek hoe je dit inzicht kunt toepassen om je organisatie op een succesvolle veranderingsreis te leiden.

De impact van Workshop Organisatie Verandervermogen

De workshop draagt bij aan je ontwikkeling als leider van de verandering. Het maakt niet uit of het gaat om je rol als opdrachtgever, programmamanager, projectmanager of change manager. Na de workshop ben je je nog meer bewust van het belang van het verandervermogen, begrijp je wat het is en je beschikt over handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

“Thanks a ton for the workshop last week, our participants really enjoyed it and found it valuable”

Divya Singh
KM and Training Specialist / BCG PLATINION / London
“Dankjewel voor je inzet en je prettige betrokkenheid. Jouw sessie heeft de dag erna echt geholpen in ons denken waar we mee bezig zijn en hoe we aan het werk moeten”

Fenke Rond
Directiesecretaris/ Hoofd Strategie & Communicatie Agentschap Telecom
“De workshop heeft verandervermogen voor ons managementteam veel explicieter op de kaart gezet. We begrijpen elkaar beter en gebruiken dezelfde taal. Het concept geeft ook een duidelijke structuur van onze aanpak om het verandervermogen in onze organisatie te vergroten”

Eric Hogenboom
Co-CEO Valid & Managing Director Valid Managed Services
“De workshop geeft op een interactieve manier inzicht in de stuurmogelijkheden om het verandervermogen concreet te vergroten en daarmee de kans op succes sterk te verbeteren. En dat je - door het te meten - het tastbaar maakt en het draagvlak voor de verandering verbreedt."

Raymond van Es
Data Science Executive/ CDO
Vorige
Volgende

De workshop is ontworpen om je te helpen begrijpen hoe succesvolle organisaties effectief veranderen, terwijl anderen vastlopen. Onze aanpak bevordert de synergie tussen teamleden met verschillende perspectieven en vergroot het collectieve vermogen om verandering te leiden.

Workshopleider glimlachend met op de achtergrond een diverse groep leidinggevenden, actief deelnemend aan een workshop over organisatie-verandervermogen en leiderschapsontwikkeling.

Onze Aanpak

Verbeter de dynamiek van je team met de workshop die jullie verandervermogen versterkt. Gedurende een halve dag in twee sessies van 2 uur duiken we in de praktijk van verandervermogen.

Duur en Structuur: De workshop is efficiënt ingedeeld om in een kort tijdsbestek maximale impact te bieden.

Leerzame Interactie: We gebruiken aansprekende voorbeelden om het abstracte begrip verandervermogen om te zetten naar concrete handvatten.

Toegevoegde Waarde: De opgedane inzichten zijn direct toepasbaar, wat direct zorgt voor een positieve impuls voor zowel de individuele deelnemers als hun organisatie.

Door de deelnemers actief te betrekken en de materie toegankelijk te maken, zorgen we voor een educatieve ervaring die niet alleen informatief en boeiend is, maar ook stimulerend en waardevol voor hun professionele groei als leiders van verandering.

In 3 stappen meer begrip en vat op verandervermogen

De workshop volgt drie heldere stappen, die samen een volledig beeld geven van hoe verandervermogen in de praktijk gebracht kan worden

Overzicht
Aan het begin stellen we het belang en de definitie van verandervermogen vast.

Inzicht
Vervolgens verdiepen we ons in de kernbegrippen en hun onderlinge verbanden.

Uitzicht
We sluiten af met praktische strategieën om het verandervermogen actief te ontwikkelen en te verankeren in het dagelijkse werk.

Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat elke deelnemer de workshop verlaat met een heldere visie op verandervermogen en tools om hierop te sturen.

Is Workshop Organisatie Verandervermogen geschikt voor jou?

De workshop is voor iedereen die betrokken is bij het begeleiden van veranderprocessen. Of je nu de rol van opdrachtgever, programmamanager, projectmanager, changemanager of teamleider vervult, je leert hoe je effectief invloed kunt uitoefenen op veranderingen om jullie doelen vlot, succesvol en met meer plezier te bereiken.

Ontdek je opties

In-house Workshop

Onze workshops bij jullie in huis bevorderen de teamgeest en zorgen ervoor dat jij en je collega’s een gemeenschappelijke taal ontwikkelen, wat de onderlinge communicatie en het begrip aanzienlijk verbetert.

Open Inschrijving

Enkele keren per jaar organiseren we workshops waar je je individueel voor kunt inschrijven. Dit biedt de unieke kans om ervaringen uit te wisselen met anderen die ook gefocust zijn op verandermanagement. Meld je aan op het Business Fit® Kennisplein om op de hoogte te blijven van de data en locaties van onze open workshops

De voordelen

Ontsluit de kracht van aanpassingsvermogen met de Workshop Organisatie Verandervermogen

Ontwikkel binnen een halve dag een heldere kijk op veranderen.

Neem de leiding in veranderingsprocessen met een helder begrip en praktische toepassingen voor een versterkt verandervermogen. Boek de workshop Organisatie Verandervermogen.