Onze officiële partners

Consultancybureau’s

Net Change Factory

Net Change Factory biedt een aantal diensten en hulpmiddelen aan om de Net Change Factor – het organisatie verandervermogen – vast te stellen en te vergroten. Zo kunnen we de organisatie ondersteunen door middel van consultancy.
Net Change Factory

Delta Capita

Delta Capita is een onafhankelijk boetiek adviesbureau gespecialiseerd in het leveren van Business en Technology consultancy diensten binnen de financiële sector. Vanuit deze visie werkt Delta Capita in kleine teams, met een gestructureerde aanpak en in samenwerking met de klant.
Delta Capita

Pridea

Pridea heeft solide oplossingen ontwikkeld waarmee medewerkers zelf hun beste ideeën structureel kunnen uitvoeren en waarmee je als organisatie grip houdt op het proces van ideeconcept tot realisatie.
Pridea

Onderzoekspartner

RenM|Matrix

Onze onderzoekspartner RenM|Matrix voert onderzoek uit voor grote en middelgrote bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Daarbij concentreren ze zich op een zestal onderzoekstypen: medewerkers, interne communicatie, interne diensten, klanten, imago en reputatie en corporate/marketing communicatie.
RenM|Matrix

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden als partner

Vraag informatiepakket aan