Partners

BrainProfs

De BrainProfs zorgen voor realisatie van de noodzakelijke veranderingen door medewerkers te "empoweren", te luisteren naar klanten en door het inzetten van de "Best in Class" professionals en Business Partners.
BrainProfs
Rob Kooyman

Rob Kooyman

Boon 4 Business

Overtref de concurrentie, ontsluit het potentieel van je bedrijf en bouw aan een organisatie, waar mensen deel van uit willen maken. Boon 4 Business helpt je om jouw visie naar de realiteit te brengen. Het strategisch projectbureau is gespecialiseerd in MKB-projecten rond bedrijfstransformatie zoals (internationale) groei & innovatie.
Boon 4 Business
Ratna Boon

Ratna Boon

Planders

Katalysator voor veranderen. Door onze brede ervaring als management en organisatie consultants en als opdrachtgever te combineren met onze praktische instelling en ondernemerszin zijn we in staat directies en hun organisaties te helpen in hun veranderingsproces. We richten ons daarbij niet alleen op de harde zaken maar hebben ook ‘hart’ voor de uitdagingen op het gebied van leiderschap, medewerkers en cultuur.
Planders
Gerard Nauta

Gerard Nauta

First Day Advisory Group

Organisaties hebben vaak grote ambities, maar de realisatie is lastig. FDAG begeleidt impactvolle verandertrajecten vanuit een kader van 5 kritieke succesfactoren voor transformatie, en verkleint daarmee de gap tussen ambitie en realisatie.
First Day Advisory Group
Gjalt Anker

Gjalt Anker

de VerbeterPartners

Verbeteren is de goede kant op veranderen. Maar hoe doe je dat? Wij helpen overheidsprofessionals bij het succesvol realiseren van hun verbetertrajecten. Dat doen we met onze IMPROVE verbeteraanpak. Deze zetten we in bij organisatieontwikkeling en trainen mensen hierin. Zo werken we samen aan een betere publieke sector.
de VerbeterPartners
Sander Maathuis

Sander Maathuis

The Hill Advisory

Niets is meer motiverend dan de succesvolle implementatie van goede ideeën.

Wij verbinden strategie met de dagelijkse gang van zaken door te luisteren, structureren, herstellen, prioriteren, verbinden, motiveren en af te ronden.

We nemen verantwoordelijkheid.

The Hill Advisory
Marc Ouwehand

Marc Ouwehand

Vertelschool Rotterdam

De Vertelschool Rotterdam traint afdelingen en organisaties hoe ze hun persoonlijke trotsverhalen zakelijk kunnen gebruiken. We helpen mensen uit te dragen in hun eigen woorden wat zij belangrijk vinden.
Vertelschool Rotterdam
Sandra de Haan

Sandra de Haan

RenM|Matrix

Onze onderzoekspartner RenM|Matrix voert onderzoek uit voor grote en middelgrote bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Daarbij concentreren ze zich op een zestal onderzoekstypen: medewerkers, interne communicatie, interne diensten, klanten, imago en reputatie en corporate/marketing communicatie.
RenM|Matrix
Max Cramwinckel

Max Cramwinckel

BOSSS

BOSSS helpt bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen d.m.v. een zeer generieke, effectieve en no-nonsens methodiek. Daarnaast adviseren, ontwikkelen en begeleiden wij bij digitaliseren van deze bedrijfsprocessen, mits deze ook een werkelijke bijdrage leveren aan het te realiseren einddoel van onze klanten. Zodat zij kan blijven innoveren en snel kan anticiperen op de klantverwachting en businesskansen in de markt.
BOSSS
Marc Bos

Marc Bos

Frans Crijns

Frans Crijns helpt directies en managementteams om hun organisaties eenvoudiger en wendbaarder te maken, waardoor zij zich sneller en beter kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Daarbij helpt Frans om de Veranderkracht bij de medewerkers aan te boren en in te zetten.
Frans heeft ervaring met woningcorporaties, gemeenten en bouwbedrijven.
Frans Crijns
Frans Crijns

Frans Crijns

Pridea

Pridea versterkt intrapreneurship: medewerkers die continu bijdragen aan het verbeteren en innoveren van de organisatie. Bottom-up innovatie is een cruciaal element in Verandervermogen en daarmee voor het succes van de organisatie. Pridea verzilvert de expertise van medewerkers, door de gecombineerde denkkracht en daadkracht van de hele organisatie te activeren.
Pridea
Michiel Dietvorst

Michiel Dietvorst

Mooi Werk

De kerngedachte van Mooi Werk is dat mensen trots zijn op hun werk. Trots zijn op je werk is mogelijk wanneer het aansluit bij je persoonlijke drijfveren en ambities, je kwaliteiten en je het gevoel hebt dat je werk ertoe doet in een omgeving waar het veilig, gezond en plezierig werken is (arbeidsomstandigheden). Mooi Werk is een netwerkorganisatie met als ambitie de werkende mens vitaal mentaal duurzaam te versterken.
Mooi Werk
Diana Swart

Diana Swart

Net Change Factory

Net Change Factory biedt een aantal diensten en hulpmiddelen aan om de Net Change Factor – het organisatie verandervermogen – vast te stellen en te vergroten. Zo kunnen we de organisatie ondersteunen door middel van consultancy.
Net Change Factory
Tom Koppelman

Tom Koppelman

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden als partner

Neem contact op