Direct aan de slag. Download ons tableau.

Download diverse voorbeelden van het Business Fit Tableau in PDF

Voor organisaties die problemen bij veranderingsprocessen hebben op afdelings- of projectteam niveau hebben we het Business Fit Tableau ontwikkeld. Download het canvas voor verandermanagement als pdf. Vul het in teamverband in en bespreek de resultaten. Het geeft het management een helder beeld over de 5 veranderDrivers, maar nog belangrijker het vergroot de betrokkenheid bij de organisatie. Deelnemers kunnen mogelijke belemmeringen toelichten en met elkaar bespreken. Zo ontwikkel je een gezamenlijk beeld over het verandervermogen en worden onderlinge verschillen binnen het team duidelijk.

Wil je het Business Fit Tableau in jouw eigen huisstijl kunnen gebruiken? Vul dan achter de downloadpagina het onderstaande contactformulier in.

Het Business Fit Tableau kan worden ingezet bij projecten die niet van de grond komen, maar ook bij persoonlijke conflicten op een afdeling of om te kijken hoe het met het verandervermogen staat en op welke punten het beleid moet worden bijgesteld.

Ben jij consultant en wil jij het praktische tableau zelf toepassen bij jouw klanten? Je kunt het tableau, net als onze methodiek, inzetten onder eigen naam. Pas de stijl aan zodat deze aansluit bij jouw consultancy bureau. Nieuwsgierig naar het tableau? Bekijk de voorbeelden van onze partners die er al mee werken. Je kunt onze tool voor verandermanagement in pdf downloaden. Wil je meer weten over het tableau en de mogelijkheden, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

v1_Business-Fitscan_tableau_20190902

Tableau voor verandermanagement in pdf

Heeft u vragen over deze of een van onze andere producten of diensten?

Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie op.